2013-11-25 09:35:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Vigyáznia kellene az értékeire!

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vigyáznia kellene az értékeire! Lehet, hogy míg ön a vásárlással, vagy ügyintézéssel van elfoglalva, esetleg épp dolgozik, valakik a háza, vagy a táskája táján matatnak. Talán zárat kellene cseréltetnie, vagy kutyát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Folyton a pénz miatt aggódik. A baj csak az, hogy a családjában csak önt érdeklik ennyire az anyagiak. Hiába igyekszik egymaga megfogni, ami elfolyik, ha a többiek továbbra is pazarolnak. Beszéljen velük!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy alkotását szeretné jó pénzen értékesíteni, de lehet, hogy csalódnia kell, vagy legalább is alku tárgyává tennie azt, amit olyan sokra tartott. Hiába, az élet már csak ilyen. De még mindig jobb, mintha nem történne semmi.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy régóta húzódó ügy, amely önt már nagyon idegesítette, ma végre nullpontra érhet. Ez egyaránt jelenthet szakítást, vagy valaminek a lezárását, vagy épp ellenkezőleg, valaminek az örömteli elkezdését. Esetleg mindkettőt egyszerre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kissé háttérbe szorítottnak érezheti magát, de nyugodjon meg, ez csak átmeneti állapot. A változásoknak először önben kell megérlelődnie. Hamarosan tisztábban lát, és lépni is tud.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Természetességgel és egyszerűséggel ma többre mehet, mint kihívó viselkedéssel, vagy nagyot akarással. Sőt: éppen azzal teszi vonzóvá magát, ha nem tolakszik az előtérbe, ha nem csinál folyamatos önreklámot. A Facebookon sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kevesli a látható eredményeket. Az utóbbi időben többször is érhette csalódás, valamilyen, az önmegvalósítását érintő ügyében. Sajnos most a pozitív gondolkodás sem megy úgy. Ennek gátjai feloldására keressen egy pszichológust, vagy masszőrt!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió Nehezen tűri ma mások társaságát. Akit eddig kedvelt, akár ha családi kötelékben állnak is, egyszerre csak kibírhatatlanná válhat az ön számára. A jegyében járó Szaturnusz két dolognak kedvez: az elköteleződésnek és az elválásnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Komoly terveket forgat a fejében. Nem könnyű azonban meggyőznie a társát. A gond az önképükkel lehet, amit csak tudatos tárgyalásokkal lehetnek képesek megváltoztatni. Az együttes programok segítenek. Főzzön ma valami jót!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A kitartásáért többen is irigylik. Azonban nem elég, ha pusztán a terveihez, önmaga ideáihoz hűséges. A másikhoz való alkalmazkodás bizony kompromisszum készséget is igényel. Persze, ahogy mondani szokás: minden a mérték!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jobban tenné, ha ma elkerülné a felesleges konfliktusokat. A kedvesével való örökös csatázásban ugyan ön a kitartóbb, és a társa előbb morzsolódik fel, de végső soron önnek is ez is veszteség. Ha túlnéz a személyisége határain

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön általában is a harmóniára törekszik a környezetével, de ma még a szokásosnál is inkább. Szinte bármit képes feladni annak érdekében, hogy békét teremtsen az otthonában. Az illúzióiból azonban ne engedjen! Egy cseppet sem!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: